Latest Posts

Wääksyn Kartanon mailla toimii moderni ratsastuskeskus talleineen, ja Kangasalan Ratsastajille suunnatut ratsastusalueet. Birger Ahlströmin luvulla. OSOITE Kangasalan ratsastuskoulu Oy (aik. Wääksyn ratsastuskoulu Oy) Katajalantie 15 Kangasala. SÄHKÖPOSTI. Tämä pari on kisannut hienosti! Hetki sitten he olivat metrin luokassa toisena ratsastuskeskus Ainon kilpailuissa ja nyt Pohtiksella taas kunniakierroksella!...

Go go express jyväskylä mahtavat tissit

Kangasalan Kenttäkilpailut , kuva Erlend Staub. Equillence Center Tavela Mikan talli- ja kengityspalvelut Ky Ajankohtaista   Equillence Center Tavela vastaa palvelutarjonnasta Tavelan isossa ja pikkutallissa. SYYSKAUSI ALKOI ma En vielä ole aikuinen Olen yli 18 v. Wääksyn Kartano A website thoughtfully crafted with Sandvox. Mikäli et saa koiraasi koirahäkkiin, voit myös laittaa koirasi odottamaan johonkin tyhjään karsinaan. Esikuivattu heinä tulee omilta pelloilta, ja kuivaheinä lähimaataloilta.

Wääksyn Kartanon talli rakennus. Wääksyn Kartanon alueella toimiva Ratsastuskeskus tarjoaa Pirkanmaan parhaimmat olosuhteet niin aktiiviselle kilpailijalle. Wääksyn Kartanon mailla toimii moderni ratsastuskeskus talleineen, ja Kangasalan Ratsastajille suunnatut ratsastusalueet. Birger Ahlströmin luvulla. Tämä pari on kisannut hienosti! Hetki sitten he olivat metrin luokassa toisena ratsastuskeskus Ainon kilpailuissa ja nyt Pohtiksella taas kunniakierroksella!....

Nätti pimppi panovideot

  • Wääksyn Kartanon alueella myös toimii Sääksisäätiön toimesta Pohtiolammen sääksikeskus missä voi bongata uljaita Kalasääksiä ja syödä herkullista savulohta. Wääksyn Kartanon alueella toimii myös monipuolinen ja arvostettu hevosen kokonaisterveyttä vaaliva hevosklinikka, Kangasalan Hevosklinikka. A website thoughtfully crafted with Sandvox.
  • Kahviossa on mukava sohvaryhmä ja ruokailupöytä, pieni keittiönurkkaus, jääkaappi, kaksi isoa pakastinta hevosten jalkojen kylmäystarpeita varten, limu-automaatti sekä WC. Wääksyn Kartanon alueella myös toimii Sääksisäätiön toimesta Pohtiolammen sääksikeskus missä voi bongata uljaita Kalasääksiä ja syödä herkullista savulohta. Maneesin yhteydessä on viihtyisä lämmin kahvio, mistä ikkunat avautuvat suoraan maneesiin.
  • Site Navigation [Skip] Home Historia Pontus De la Gardie Jakob De la Gardie Talli Hoitosopimus Hinnat Maastoreittien kartat Wääksyn Kartanon hevoset Wääksyn Valentina 2 vuotiaana Wääksyn Overtüre Selässä Sara Hakala Yhteystiedot. Virkistystä ja hyvää mieltä Tavelasta Tervetuloa ratsastuksen pariin Tavelan kartanomiljööseen.
  • Hällänkellari hämeenlinna kreikkalainen musiikki

Seksiä tallinnassa alaston hieronta


Equillence Center Tavela vastaa palvelutarjonnasta Tavelan isossa ja pikkutallissa. Niin se kesä meni! Maatilan historia ulottuu luvulle. Hevoset, viljely ja metsien hoito ovat Tavelassa myös nykypäivää. En vielä ole aikuinen Olen yli 18 v. Heinien laatu on erittäin tärkeätä, ja tämänkin vuoksi kaikista heinistä tehdään analyysit. Wääksyn Kartanon alueella toimiva Ratsastuskeskus tarjoaa Pirkanmaan parhaimmat olosuhteet niin aktiiviselle kilpailijalle kuin hauskanpitoa hevosen kanssa nauttivalle harrastajalle.