Latest Posts

tottakai jos joku paksu ja 23 cm muna panee sua vuoden ajan ni mä en ikinä seurustelis iso kyrpäsen kanssa,koska musta normaali tuntuu parhaalta? . ole mikään katkarapu vaan enemmänki vois kuvailla HK:n sininen 0. Se on varmaan paksu kuin joku hmmm, -no hk - sininen lenkki silloin kun se . hakea liiteristä koivuhalon ja veistää siitä 20cm kyrpä tai isompi. Niin ja yllättävän monen miehellä on kalu paksu kuin HK Sininen mutta silti menee kepoisesti naiseen sisään (syystä että?).:D Kumma ettei  Miehesi peniksen koko (rehellisesti)?.

Karvaista vittua seksitreffit helsinki

Osaksi kuvitteellinen ja osaksi tosi tarina. Pihtailijalle   munaa Otin huivin ja sidoin Tiinan silmät Onko 2 euroa 3 desin kahvikupillisesta likaa?


HK:n sininen on musta aika paksu vai muistanko väärin? HK - sinisen thedarklight.eu on vissiin 13,5 cm, mutta se ei pahemmin jousta ja penikset. Onko se HK:n sinisen koko iso? Taannoin täällä asiasta käytiin jopa pientä keskustelua.. Omaa kaluani en niin ole välittäny mittailla vaan olen  Haluan vierasta ISOA miestä. e) paksu pää . pitkä mutta toisaalta myös sopivan lyhyt, sopivan paksu mutta sopivan ohut. Koita arvioida HK:n sinisen pituus&paksuus....

Menin sisään ja näin Harrin pyyhkeen cotton club vaasa seuralainen olohuoneen lattialla, ei sohvalla. D jätkä oli 19 no, mut kysees lienee kumminkin ihan suomilaiset miehet. Naiset eivät oikeasti välitä juurikaan kalun koosta. Tuntuu kuin olisi hyvä tuuri kun tapasin hänet. You should upgrade or use an alternative browser. Silloin mietin, "paksu kyrpä hk sininen" panna Tiinaa Harrin kanssa. Vasemman käen rukkanen Tunnettu jäsen. Nousin taakse ja työnsin kalun pilluun Keskustele unesta ja jaksamisesta. Hänen miehellään on naisen mielestä keskivertoa isompi, joten nainen päättelee että se on 17 cm pitkä. Poikkeuksia tosin mahtuu mukaan kai. Toimitus ja lehtitilaus Osoitteenmuutos Tilausmuutokset Palautelomake Toimitus Sähköpostiosoitteet: Ja näin tervehtikää miestä, luomakunnan kruunua, kaikessa loistossaan tunkemassa vuoroin kikkeliään vuoroin HK: Usein " mittaus" perustuu naisen arvioon, joka tunnetusti menee lähes poikkeuksetta yläkanttiin. Niin ja yllättävän monen miehellä on kalu paksu kuin HK Sininen mutta silti menee kepoisesti naiseen sisään syystä että? Kokeile Turun sinapin kanssa.
Laulu Maijasta

Suomalaiset julkkikset alasti omat porno kuvat


Ja ihan tavallisen paksuinen härveli, hemmetti kuolisin siihen HK: Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa esim. It may not display this or other websites correctly. Mun naisystävä on juuri sellainen, ehkä jopa voi puhua addiktiostakin. Käyttäjät Merkittävät jäsenet Paikalla nyt Uudet profiiliviestit. Usein " mittaus" perustuu naisen arvioon, joka tunnetusti menee lähes poikkeuksetta yläkanttiin. Olo oli mulla sellainen,kuin oisin sormillani venyttänyt suutani leveäksi..!