Latest Posts

Keilaat silloin Talissa ja Ruusulassa jopa ilmaiseksi: Sunnuntaina klo Ruusulan keilahallilla ja maanantaina klo Talin keilahallilla. Puuttuu: deittipalveluja. Ruusulan keilahalli on Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva keilahalli. Ruusulan keilahalli on perinteinen illanviettopaikka pääkaupunkiseudulla ja  Puuttuu: ilmaisia ‎ deittipalveluja. YKSITYIS-, SAUNA- JA EDUSTUSTILAT Pyydä tarjous myyntipalvelustamme. KATSO RUUSULAN KEILAHALLIN HINNASTO JA VARAA RATA TÄÄLTÄ  Puuttuu: ilmaisia ‎ deittipalveluja..

Hierontaa golden rax jyväskylä

Yritys- ja ryhmämyynti puh. Katso Ruusulan keilahallin sijainti ja julkiset yhteydet. Yrityksille ja ryhmille, jotka tilaavat keilaratojen lisäksi esim.


Keilailun ja saunomisen voi helposti yhdistää ulkoliikunta- tai kulttuuritapahtumaan. Ruusulan keilahalli sijaitsee 2,6 km päässä Helsingin Rautatieasemalta, 1,7  Puuttuu: ilmaisia ‎ deittipalveluja. Keilaat silloin Talissa ja Ruusulassa jopa ilmaiseksi: Sunnuntaina klo Ruusulan keilahallilla ja maanantaina klo Talin keilahallilla. Puuttuu: deittipalveluja. Keilailun ratatuntihinnat. Normaali. Erityisryhmä. SKL juniori. Ma - Ke, , -, , 34,00 €, 14,00 €, 14,00 €. Ma - Ke, , -, , 34,00 €. Ma - Ti Hohto  Puuttuu: ilmaisia ‎ deittipalveluja....

Virka-infon osoite on PohjoisesplanadiHelsinki. Varaa rata - TALI  - RUUSULA. Katso Ruusulan keilahallin sijainti ja julkiset yhteydet. Ruusulan keilahallista löytyy myös kaksi 9-jalkaista pool-pöytää, pari darts-taulua sekä kaksi tyylikästä tilaussaunaa. Katso Talin keilahallin sijainti ja julkiset yhteydet. Puhelintiedustelut suoraan toimipisteistämme Yritykset, ryhmät ja yksityistilaisuudet myyntipalvelustamme. BOWLING CENTERS BowlCircus Flamingo   Tasetie 8,  Vantaa. Yritys- ja ryhmämyynti puh. BowlCircus Flamingo   Tasetie 8,  Vantaa, ruusulan keilahalli ilmaisia deittipalveluja. Keilahallilla on myös oma parkkipaikka autolla ystävänpäivä aforismi ilmais pano. Esittely Varaa rata Ruusula Hinnasto Ruusula Kesakisa Sijainti. Esittely ja yhteystiedot Referenssit. Ulko-ovet avataan puolta tuntia ennen ilmoitettua aukioloaikaa. Ilmaiskeilausta ennakkolipuilla Ilmaislippuja jaetaan Kaupungintalon Virka-infosta, maanantaina 5. Keilaus on hauskaa ystävien ja perheen kanssa Lapsille on pieniä keilakenkiä ja kevyempiä palloja saatavilla. Suuremmissa tapahtumissa puolta tuntia tai kolmea varttia ennen. Varaa hohtokeilaratasi kätevästi varausjärjestelmästämme. Katso kesän aukioloajat täältä.

ruusulan keilahalli ilmaisia deittipalveluja

Hip hop housut vartti lehti


Tilaa Bowlcircus -uutiskirje Saat sähköpostiisi etuja, tarjouksia ja uusimpia keilakuulumisia! Lapsille on pieniä keilakenkiä ja kevyempiä palloja saatavilla.

Suomileijona koru ilmaisia panokuvia


Helsingin julkinen liikenne, sekä taksipalvelut ovat hyvä valinta, kun kyseessä on rentoutuminen ja vapaa-ajan vietto. Tervetuloa pitämään hauskaa keilaten! Ulko-ovet avataan varttia ennen ilmoitettua aukioloaikaa. Ruusulan ja Talin keilahallilla keilaat maksutta yhden sarjan, ennakkoon varatuilla lipuilla.