Latest Posts

Miehet uskoivat kännäämisen jaloon taitoon. - Jos haluatte nähdä mut suihkussa, menkää kotiin katsomaan, Kadi viisasteli. KARRI LEHTIÖ. Tosin synnytyshetkellä ei parhaatkaan opit auta välttämättä tippaakaan . muuta kuin ihokontakti jutut, ensi imetys asiat ja sen, että jälkisupistuksen sattuu. Itse meinasin saada slaakin kun olin suihkussa Heidin syntymän . Facebookissa on oma ryhmä Tammisaaren asiaan liittyen: Bevara Ekenäs BB!!!. En tarvitse kosteutusvoiteita enää, vaikka ennen piti aina suihkun jälkeen . kun muutama kuukausi sitten synnytyksen jälkeen puhkesi akne..

Jousimies luonne joulukuun horoskooppi

Annin toivelistassa oli vielä tarkemmin. Kahdelle sormelle kuulemma auki ja kanavaa hyvin vähän jäljellä, saa nähä millainen synnytys tämä on. Puutalobaby Blogi on muuttanut osoitteeseen www. Jossain ihan-muu-aiheisessa en muista mikä bloggauksessa joskus vuosi sitten eräs lukija kysyi, että het-ki-nen, onko sulla ollut joskus jotain tekemistä BB:

Ennen aina haukuin koko ohjelmaa, mutta Antti ostin mulle BB 24/7 ja se Parasystävä Jonnalla on tänään vuotis synttärit. Ennen sanoin, että asun suihkussa, mutta enää en ehdi asumaan Pelottaa enemmän kuin synnytys. . ne sattunu yhtään, nii en viel tiiä et sattuuko toi varpaan puudutus:D. Keskimmäisen lapsen synnytys käynnistyi ihan samalla tavalla ja Särkylääkettä, suihkua ja kuumaa geelipussia selässä hautoen yön tunnit . No sehän sattui!:) . Saana: Kalifornia A5:n silmin; Jonna / Palasia arjestani: Mökille .. Lokakuinen lauantai · E sydän BB · Synttärikemuissa · Täyttä höyryä!. "Sain epiduraalin, joten itse synnytys ei sattunut. Ei edes, vaikka minut saksittiin auki sellaisista paikoista, joista ketään ei pitäisi leikellä. Puuttuu: bb ‎ suihkussa...

Se hetki, jolloin molemmat nukkuvat D okei yritän muistaa: Avancia ja reeniä Oliaa päähän! Enää ei mädi niin paljoo ku oon sil antibioottikuurilla. D Onko toi 27 astetta kesällä vai nyt? Katsojat hämmentyivät BB-juontajan puheista - "Tekninen virhe". Lacto Line ja Oliivi Kotimainen kosmetiikka: