Latest Posts

Laulu onnesta / Eino Leino. Kell' onni on, se onnen kätkeköön, kell' aarre on, se aarteen peittäköön, ja olkoon onnellinen onnestaan. Jos haluat lunastaa kuvan itsellesi, pistäydy messuilla TBGB:n osastolla. Matkamessuilla on tänä vuonna jo toistamiseen mukana matkabloggaajien oma osasto! La vida loca Helsingin messukeskuksessa. #kuvajotaenottanut. Oon jo useamman vuoden kirjoittanut ” Kuva jota en ottanut” - tunnisteella pieniä tarinoita Facebookiin. Mä rakastan..

Horoskooppi parisuhde söpöt viestit

Upeaa työtä olette kyllä jaksaneet tehdä ja järjestäneet omien kiireiden ja matkojen! Parin kuukauden irtiotto suuntana Australia ja Uusi-Seelanti.

Matkabloggaaja Reissuesa raportoi Matkamessujen ammattilaispäivästään. Tässä kuvassa ovat uuden Life without seasons -blogin Ossi ja Kaisa, jotka muuttavat Voittajien on helppo hymyillä – La Vida Loca n Sari ja Travelloverin Video: Matkamessut perjantai · PING Helsinki. Jos haluat lunastaa kuvan itsellesi, pistäydy messuilla TBGB:n osastolla. Matkamessuilla on tänä vuonna jo toistamiseen mukana matkabloggaajien oma osasto! La vida loca Helsingin messukeskuksessa. Laulu onnesta / Eino Leino. Kell' onni on, se onnen kätkeköön, kell' aarre on, se aarteen peittäköön, ja olkoon onnellinen onnestaan.

Lisättäköön, että naisten pyllyt kiinnostelee myös. Tule kysymään Miljalta vinkit mm. Mukava lukea, mistä torstaina puhuttiin — Kerrassaan mainio tiivistelmä! Olen lähtenyt pois liitosta jossa sain lapset joita rakastan ylikaiken, mutta jossa me aikuiset emme vain enää sopineet yhteen, me keskenkasvuisena yhteen menneet, me erilaisiksi kasvaneet. Mua itseäni pelottaa välillä niin paljon etten henkeä saa, mutta jos jotain olen oppinut niin se on tämä; jokainen elämäni rakkaus on ollut sen hetkisen elämäni rakkaus, eikä minulla ole syytä katua niistä yhtäkään. Mielenkiintoista luettavaa, kun jäi itseltä messut väliin. Linkki viimeisimpään juttuun profiilissa…. Hymyilen noiden rakastuneiden kanssa kilpaa ihan idioottina ja kun pari jatkaa matkaansa mut ohittaen, vastaa mies ylpeällä hymyllä mullekin. Myös esillä olevat valmiiksi 50×kokoisiksi tauluiksi tulostetut kuvat myydään messujen lopussa. Monille onneksi riittää vielä, että kohde itse tietää sen ja ne joiden kanssa on tekemisissä livenä. Auli lauantai, ystävänpäivälahja poikaystävälle thai hieronta mikkeli 7, at Taitavat ne olla vuosi vuodelta pienemmät …. Joku teistä ehkä kävikin viime vuonna bloggajien omalla Blogipaviljonki osastolla. Ja meiltä Mutkia matkassa -blogin Emmalta ja Kaisalta saat tuoreita vinkkejä esim. Idea projektiin lähti matkabloggaajien halusta antaa maailmalle ta kaisin edes osa siitä, mitä he itse ovat matkoiltansa saaneet: Myös vittu kuvat matkamessut helsinki, miten voin olla parempi puoliso, voi luoja miten minä minä yritinkään olla parempi puolisomutta en ilman toisen yhtälaista panostusta, ei yksin voi eikä täydy joutua kannattelemaan kokonaista perhettä. Siellä kelpaisi rauhoittua hetkeksi ja pohtia syntyjä syviä jylhien vuorten ja kirkkaina soljuvien jokien äärellä — ja ihmetellä valtavia kikkelinkuvia talojen seinillä. Joka vuotinen Kreikan reissu taas kesäkuussa koko suvun voimin. Jacques esitteli ruudun välityksellä pienelle Artolle myös Galapagos-saaret huikeine leguaaneineen, pingviineineen ja kilpikonnineen.Seksivideot ilmaiset seksiä netissä


Meillä on tosiaan muutama risteily takana, mutta varmaan vähintään muutama myös edessä. Viime vuonna matkabloggaajat järjestivät hyväntekeväisyyskirpputorin, jonka tuotot ohjattiin Nepalin kastittomien hyväksi.